FITOBAKAR
20% WP (Bordoška juha)

Aktivna tvar: Bakar (Cu): 20,0% w / w, topljiv u vodi – plava mikrogranula.

FITOBAKAR 20% WP (Bordoška juha)

Aktivna tvar: Bakar (Cu): 20,0% w / w, topljiv u vodi – plava mikrogranula.

Bakar u kelatnom EDTA obliku – EK FERTILIZER

Bakreni kelat se preporučuje za prevenciju i poboljšanje nedostataka bakra. Cu dolazi potpuno kelirani, tako da je njegova apsorpcija je brža i učinkovitija, a njegovo otpuštanje je sporiji i dugotrajnije.

Pakiranje: 25 kg

Bakar (Cu): 20,0% w / w, topljiv u vodi – plava mikrogranula.

Bakar u kelatnom EDTA obliku – EK FERTILIZER

Kelatirani bakar je stabilan u širokom rasponu pH vrijednosti, a također je instantno i potpuno topiv u svim vrstama voda.
Bakreni kelat aktivira nekoliko enzima koji sudjeluju u stabilizaciji procesa formiranja klorofila, u metabolizmu proteina i simbiozi atmosferske fiksacije dušika. To pogoduje pokretljivosti bakra, a time i njegovu integraciju u metabolizm biljke.

Kelatirani agent: EDTA, pH stabilnost raspon: 4-9, Topljivost: 200 g / L cca , pH: 6,5

Folijarno:

  • Vinova loza – 0,75 % (prije cvatnje) i – 1,5 % (nakon cvatnje)
  • Jabuka, kruška – 1,5 % (u mirovanju vegetacije) od 1,0 % do faze bubrenja pupova, cvatnje 0,5 % do fenofaze ružičasti pup
  • Breskva i koštičavo voće – 1,5 %
  • Nasadi voćaka – od 2,0 % za dezinfekciju rana na voćkama
  • Mandarina – 0,20 % folijarna primjen
  • Orah – 0,6 – 1 kg/ 100L
  • Lijeska – 0,6 – 1 kg/ 100L
  • Hmelj – 1,0 -1,5 Kg / 100L
  • Krumpir, rajčica, patlidžan, luk (osim mladi luk) i kupus – 1,0- 1,5 %

Fertigacija:

  • Citrusi i voćke: 1-1,5 kg / ha
  • Povrće: 0,5 – 1,5 kg / ha
  • Zeljaste i drvenaste biljke: 1-1,5 kg / ha

FITOBAKAR je kompatibilan s većinom gnojiva i fitosanitarnih proizvoda. Nije preporučljivo miješati sa uljima, sumporom, lužnatim i kiselim proizvodima, jel može jako reagirati (otopine sa pH <4). Održavati izvan dohvata djece. Održavati dalje od prehrambenih namirnica, pića i stočne hrane.